KWIEK wonen in de Hoeve

Bent u op zoek naar een huur- of koopwoning die geschikt is om zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel thuis te wonen? KwieK ID ontwikkelt in 2018 circa 12 nieuwe toekomstbestendige woningen in St. Isidorushoeve. Het nieuwbouwplan ‘KWIEK wonen in De Hoeve’ voorziet in woningen waarin het ouder worden met goede voorzieningen optimaal is geregeld. Geïnteresseerde nieuwe bewoners kunnen zich nu al melden bij KwieK ID.

Locatie nieuwbouwplan ‘KWIEK wonen in De Hoeve’

De woningen die KwieK ID gaat ontwikkelen, worden gebouwd aan de oostzijde van de kern St. Isidorushoeve. De nieuwbouwlocatie ten zuiden van de Beckummerweg (Kemerij) grenst aan de noordzijde aan het plangebied. KwieK ID ontwikkelt hier een kleinschalig nieuwbouwplan op grond van woningcorporatie Domijn. Het gaat om zowel koop- als huurwoningen. KwieK ID neemt de rol op zich als projectontwikkelaar; wij vormen de schakel tussen toekomstige bewoners en de uitvoerende partijen.

Als toekomstige bewoner kunt u meepraten over de invulling

KwieK ID gaat in 2018 de plannen voor de nieuwe woningen verder vormgeven. Het streven is eind 2018 te beginnen met de bouw. Heeft u interesse in deze nieuwe koop- of huurwoningen? Schroom dan niet om u nu al te melden. De plannen bevinden zich in de ontwikkelingsfase, waardoor er nog veel mogelijkheden open liggen. KwieK ID nodigt u als geïnteresseerde toekomstige koper of huurder dan ook van harte uit om mee te praten over de nieuwe woningen. Uw wensen en behoeften worden dan meegenomen als aanbeveling in de definitieve plannen en ontwerpen van de te bouwen woningen. Hiervoor organiseert KwieK ID binnenkort een informatiebijeenkomst. 

Uitgangspunten voor nieuwbouwplan KWIEK wonen in de Hoeve

De nieuw te bouwen wonen in St. Isidorushoeve worden allemaal toekomstbestendig ingericht. Dat betekent dat u straks een woning koopt of huurt die niet alleen mooi, maar ook veilig en comfortabel is. De auto voor de deur, voldoende bergruimte én een compleet woonprogramma op de begane grond: wonen, slapen en baden. Comfort en veiligheid zijn daarbij het vertrekpunt. Denk daarbij aan het toepassen van domotica, zodat de woningen zijn uitgerust met de nieuwste technologiën. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het onderhoudsarm, energiezuinig, duurzaam en veilig maken van de woning. Het doel is een woning te realiseren die past bij uw woonwensen, uw budget en uw manier van leven.

Planning en voortgang nieuwbouwplan

Hoe de woningen er exact uit komen te zien zal binnen afzienbare tijd bekend worden. Het aantal woningen ligt in dit stadium nog niet vast. De 12 genoemde woningen zijn een voorlopige inschatting waarover KwieK ID in gesprek gaat met u als toekomstige bewoners, de gemeente en woningcorporatie Domijn die de grond bezit. Deze gezamenlijke kaders bepalen uiteindelijk de invulling van de locatie, waarbij de medewerking van de gemeente om de locatie te herindelen van groot belang is.

Neem nu al contact op met KwieK ID

Bent u geïnteresseerd en heeft u belangstelling voor één van deze huur- of koopwoningen? Laat uw wensen dan horen, want alle mogelijkheden liggen nog open. Schroom dus niet en maak uw interesse snel kenbaar. Des te sneller kunnen we samen aan de slag om uw woonwensen te realiseren. U kunt hiervoor nu al contact opnemen met ons opnemen. Wij houden u dan persoonlijk op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Neem vrijblijvend contact op

Ga terug naar de projectenpagina