Start verkoop nieuwbouwplan Hoeve Oost 3 augustus

ST. ISIDORUSHOEVE – 19 juli 2018

Waar ambitie, passie en vakkennis in korte tijd toe kan leiden. Bouwteam Hoeve Oost, bestaande uit KwieK ID, Focus Architectuur en bouwbedrijven Scharenberg en Wielens b.v. staat aan de vooravond van de verkoop van 11 levensloopbestendige woningen. Op 3 augustus start de verkoop van dit prachtige gevarieerde nieuwbouwplan.

Wonen op begane grond in een slim en duurzaam huis

Bij het ontwerp is een volledig woonprogramma op de begane grond als uitgangspunt gehanteerd. We zetten in op veel comfort en luxe afwerkingen. Daarnaast is er extra aandacht besteedt aan het onderhoudsarm, energiezuinig, duurzaam en veilig maken van de woningen. Wat we vooral belangrijk vinden is dat de huizen passen bij de individuele behoeften van de nieuwe bewoners. Daarom is er volop ruimte voor invulling en aanpassingen van uw eigen behoeften en woonwensen; deze vertaling zal leiden tot een plek waar u zich helemaal thuis voelt. Een woning moet voelen als een maatpak, het moet passen bij uw woonwensen, het budget en de manier van leven.

VERKOOPPROCEDURE:

Op 3 augustus 2018 starten we met de verkoop nieuwbouwplan Hoeve Oost. De volledige verkoopdocumentatie is vanaf 1 augustus 2018 verkrijgbaar via KwieK ID, Mulderstraat 6, 7482 ND te Haaksbergen en digitaal te downloaden via: www.kwiekid.nl/projecten

Ga terug naar de Nieuwspagina