Bezoek KwieK ID op de Vitaliteitsbeurs in Haaksbergen

De meeste mensen willen het liefst oud worden in hun huidige woning. Ook als op een gegeven moment de vitaliteit wat afneemt. Maar hoe is dat te organiseren? Wat kunt u zelf doen om uw huis toekomstbestendig te maken? Petra Winkelhuis en Nicole Groothuis van KwieK ID geven 11 maart om 14.45 uur een lezing over toekomstbestendig wonen op de Vitaliteitsbeurs in Haaksbergen. Met tips krijgt u meer inzicht hoe u niet alleen nu, maar ook straks kunt genieten van extra wooncomfort en leefplezier. 

Thuis in uw toekomst: ontdek de mogelijkheden

Langer zelfstandig wonen is momenteel een actueel onderwerp binnen de politiek en onze maatschappij. Zelfstandig wonen, daar zet de rijksoverheid op in. Dit sluit aan bij wat mensen zelf ook willen: ze willen allemaal zo lang en zo veel mogelijk de baas blijven over hun eigen leven. “Langer zelfstandig thuis wonen is steeds meer een verantwoordelijkheid van de mensen zelf. Maar inwoners realiseren zich hun nieuwe verantwoordelijkheid nog onvoldoende”, volgens Groothuis en Winkelhuis van KwieK ID.

Het draait meer om gemak, comfort, veiligheid en zorgdiensten

Volgens de eigenaren van KwieK ID veranderen de wensen van bewoners snel nu de vergrijzing toeneemt. “Het draait steeds meer om gemak, comfort, veiligheid en eventueel ook zorgdiensten aan huis”, schetst bouwkundige Nicole Groothuis. KwieK ID heeft zich daarom gespecialiseerd in het ontwikkelen en verbouwen van toekomstbestendige woningen. “We maken woningen, bestaand of nieuw, passend voor de toekomst. Dat doen we door bouwkundige verbeteringen aan te brengen, maar ook met domotica is veel extra wooncomfort in huis te realiseren.
Ons doel is samen met mensen een woonomgeving realiseren waarin ouder worden met goede voorzieningen geregeld is.”

Maak kans kans op gratis woontest in goodiebag

Op 11 maart is iedereen welkom bij de lezingen die KwieK ID verzorgt op de Vitaliteitsbeurs. De lezing begint om 14.45 uur. Daarnaast kunnen bezoekers een plattegrond of foto’s meenemen van hun eigen woning en in gesprek gaan met met KwieK ID over de mogelijkheden. Voor de Vitaliteitsbeurs heeft KwieK ID ook een speciale actie: in één van de honderd goodiebags zit een voucher voor een gratis woontest. Deze test kost normaal € 99 euro. De experts van KwieK ID komen voor de woontest bij u thuis om uw woning te testen op comfort, gemak en veiligheid. U krijgt een vrijblijvend adviesrapport met aanbevelingen die specifiek van toepassing zijn op uw persoonlijke situatie.

Vitaliteitsbeurs

De Vitaliteitsbeurs in Haaksbergen wordt gehouden in Sporthal de Bouwmeester in Haaksbergen. De beurs is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. De lezing van KwieK ID is om 14.45 uur. 

Over KwieK ID

KwieK ID ondersteunt en ontzorgt u van begin tot eind als u uw woning toekomstbestendig wilt inrichten of (ver)bouwen. We geven u daarmee niet alleen inzicht in alle opties, maar bieden ook professionele begeleiding bij de uitvoering van uw plannen. Bekijk voor meer informatie: over ons

Ga terug naar de Nieuwspagina